Healing Center Powerhouse

 

ZECHSAL, pure magnesium

De vonk van het leven

Zonder magnesium kom je niet ver. Het is goed voor je hart, houdt je spieren soepel, je botten sterk, je hormonen op regel en je geest scherp. Het is dan ook niet overdreven dat magnesium wel de "vonk van het leven" wordt genoemd.

Veel mensen kunnen wel wat extra's van dit essentiële mineraal gebruiken. In ons voedsel zit steeds minder en in tijden van stress, zwangerschap, overgang en bij medicatiegebruik hebben we een hogere behoefte.

Het magnesium van Zechsal is zuiver en krachtig. Door de opname via de huid komt het direct waar het moet zijn, in onze cellen, spieren en botten. Geen gedoe met pillen en poeders, de maag wordt ontzien en u bepaalt uw eigen persoonlijke dosering.

Veel mensen hebben baat bij het unieke magnesium van Zechsal. De producten zijn natuurlijk verzorgend en hebben een verlichtende en ontspannende werking op lichaam en geest.

Waarom kiest Healing Center Powerhouse voor Zechsal?

Zechsal gebruikt voor haar producten het natuurlijke magnesiumchloride uit de Zechsteinbron. Via hun "originals", de magnesiumolie en de badkristallen, geven zij het puur en onbewerkt aan u door.

Via Healing Center Powerhouse kunt u met korting de producten van Zechsal bestellen. Als u bij uw bestelling de code POWERHOUSE doorgeeft, krijgt u maar liefst 10% korting.


Klik hier om naar de product-/bestelsite van Zechsal te gaan


E-mailen
Bellen
Map