Healing Center Powerhouse

 

 

EMM-TECH TRAINING  op 27-11 / 18-01 / 29-02 / 28-03 / 25-04 

U bent massage therapeut of anderszins werkzaam als professional in een praktijk voor lichaamsgericht werk zoals fysiotherapie, Shiatsu of Bowen.

U wilt u het beste voor uw cliënten en u haalt het beste uit uzelf om dat te verwezenlijken.

Om een (nog) betere behandelaar te worden durft u over de grenzen van uw eigen vakgebied heen te stappen.

Waardoor u kennismaakt met de EMMETT Techniek: een onorthodoxe Australische behandelmethode die verrast door de snelheid waarmee het veranderingen teweeg brengt.

In nog geen 5 jaar tijd heeft de EMMETT Techniek zich in rap tempo wereldwijd verbreid en er zijn nu meer dan 5000 behandelaars in 19 landen.

EMMETT Techniek is gebaseerd op de theorie van de “critical point analysis”, waarbij de geringste aanraking van de juiste receptor(en) in het lichaam een maximaal corrigerend effect genereert:

al ‘op tafel’ ervaart uw cliënt minder of zelfs geen pijn meer en worden beperkingen in mobiliteit, denk bv aan schouder- of nekklachten, opgeheven of beduidend minder.

Dat u dit niet voetstoots zal aannemen valt te begrijpen en daarom willen wij u uitnodigen om in een ‘taster’ aan den lijve te ondervinden wat de EMMETT Techniek met én voor u kan doen!

EMM-TECH Training is een verkorte versie van de EMMETT Techniek en wordt gegeven in één lesdag van acht uur. 

Deze workshop is opgezet door Ross Emmett zodat niet-therapeuten de mogelijkheid hebben om zijn techniek te leren en toe te passen op familie en vrienden.

Iedereen kan deze cursus doen, er is geen vooropleiding vereist.

EMM-TECH training is een must voor trainers en begeleiders, leerkrachten, verloskundigen, verpleegkundigen of diegenen die, al dan niet beroepsmatig, werkzaam zijn in de bejaardenzorg of kinderopvang.

Ook is EMM-TECH training bij uitstek geschikt voor therapeuten die overwegen de Emmett Techniek opleiding te volgen en eerst een ‘taster’ willen doen.

Een EMM-TECH training kost 181,50 euro incl. BTW

Aan het eind van de cursusdag beheerst u 11 speciaal geselecteerde ‘muscle release’ technieken uit de EMMETT Techniek en kunt u deze meteen toepassen in uw praktijk. Elke cursist ontvangt een syllabi met een duidelijke demonstratie van deze technieken.

11 TECHNIEKEN

SCM

voor nek/schouders

Pect Minor

schouders

Biceps

arm/schouders

AC

arm/schouders

Onderarm

arm/schouders

Lat Dorsi

rug/schouders

Diagrafma

ademhaling

ITB

heup/knie/been

ITB/Sartorius

been/knie

Kuit

enkel/lymphatisch

Enkel

balans/voet
Mochten er nog vragen zijn neem dan contact met mij op. 


Zondag 05-01-2020 Cursus Qigong level 1 gegeven door Elly Doorduyn

Het betreft 6 lessen van 2,5 uur per les. Om voldoende effect te verkrijgen, wordt geadviseerd om tussentijds thuis te oefenen. 

De data van deze cursus zijn 5, 19, 26 januari en 2, 9 en 16 februari.

De deelname aan deze cursus is minimaal 6 personen en maximaal 7 personen.

De kosten voor  QiGong level 1: € 250,- incl. btw en opgave via healingcenterpowerhouse@gmail.com met alle persoonlijke gegevens.

Qigong word door Elly Doorduyn gegeven van 10:00 tot 12:30 in de grote zaal met de ingang aan de zijkant van het huis.

QiGong is één van de 5 pijlers van de Traditionele Chinese Geneeskunde, gericht op het in balans brengen en houden van lichaam en geest. Daarmee kan QiGong helpen om klachten en ziektes te voorkomen en/of te bestrijden. Door het regelmatig beoefenen van QiGong voel je je gezonder en vitaler en ben je beter bestand tegen stress.

Omdat QiGong je mentaal en fysiek sterker maakt, is QiGong de basis voor veel krijgskunsten zoals Tai Chi en Kung Fu. 

QiGong bestaat uit een samenspel van fysieke bewegingen, ademhalingstechnieken, meditatie en visualisatie. De oefeningen zijn door iedereen uit te voeren omdat het niet gaat om het volmaakt uitvoeren van een bepaalde beweging. Je past de beweging aan naar de mogelijkheden van jouw lichaam. 

Qi kun je vertalen als (levens)energie. Volgens de traditionele Chinese Geneeskunde is Qi de kracht die stroomt in al wat leeft. De kwaliteit van deze Qi kun je door het beoefenen van QiGong in positieve zin beïnvloeden.

In deze cursus leer je diverse QiGong vormen uit verschillende QiGong stromingen. Tevens wordt theoretische kennis aangeboden. De nadruk ligt op het beoefenen van diverse oefeningen en vormen:

  • Voorbereidende oefeningen: warming up en stretching
  • Zhan Zhuang (staan als een boom)
  • De Harmony
  • Ba Duan Jin
  • Three Wips
  • Li Zi Jue

 Je ontvangt ondersteunend lesmateriaal


Zaterdag 11-01-2020 Een tweedaagse cursus De reis door je Chakra's gegeven door Diny Heegers 

 We creëren een veilige sfeer in het Healing Center Powerhouse aan het boterdiep Wz 6 te Bedum

 Groepsgrootte minimaal 8 en maximaal 14 personen;

 Wanneer: 11 en 12 januari 2020

 Tijden zaterdag en in de avond van 10:00 - 17:30 uur en 19:00 – 21:00

 Tijden zondag van 10:00 – 17:30

 Lunch en avondeten is inclusief.

 De cursus kost €349,- en opgave via healingcenterpowerhouse@gmail.com met alle persoonlijke gegevens.

Wil je in de buurt overnachten dan kan dat op 100 meter afstand van het Healing Center Powerhouse. Als je dit doorgeeft dan kunnen we je 10% korting regelen op de normale prijs. Kijk voor informatie op www.hotelbedum.nl

Wat zijn Chakra’s eigenlijk? 

Er is al heel veel geschreven over Chakra’s. Het woord cha kra wordt vaak vertaald met “wiel” of “ronddraaiende kolk van energie”. Er zijn 7 hoofdchakra’s die verspreid zijn over de wervelkolom. Via de chakra's nemen we informatie op uit de buitenwereld en vanuit de chakra's reageren we op de wereld om ons heen.

 Wat houdt de Reis door de Chakra’s nu precies in?  

Door bijvoorbeeld onze opvoeding, de omstandigheden en cultuur waarin we opgroeien en bepaalde besluiten die we als volwassenen nemen, kunnen er blokkades of openingen ontstaan naar de chakra's. Ook zijn ze van invloed op hoe we ons voelen en onze gedachten. Hoe we in het leven staan en omgaan met de dingen die op ons levenspad komen, kunnen we vaak herleiden tot blokkades of openingen naar een bepaald chakra.

Deze reis is een manier om hier zelf en in groepsverband mee aan de slag te gaan. Om stap voor stap de heelheid in jezelf te ontdekken en lichaam & geest, denken & doen, binnen- & buitenwereld in evenwicht te brengen.

Wat gaan we doen?

Het is een uitgebreid programma, grotendeels gebaseerd op de boeken van Anodea Judith. We zullen gebruik maken van diverse technieken, meditaties, lichaamswerk, dansen, mantra’s zingen, steun vinden, feedback geven, dagboekopdrachten en rituelen. Je leert jezelf op een speelse manier beter kennen en hoe het staat met je krachten, zelfvertrouwen, talenten en liefde (voor jezelf).

Is het ook wat voor mij?

Deze cursus is voor iedereen die:

Op zoek is naar fysieke, mentale en emotionele ontspanning;

Aan de slag wil gaan met het veranderen van beperkende gedachtes en overtuigingen;

 Op zoek is naar praktische oefeningen en technieken om te werken met de chakra's;

Graag meer wil leren over zichzelf en de keuzes die je maakt in je leven;

Last heeft van stress, burn-out klachten, HSP, overprikkeling en rusteloosheid;

Zijn energie beter wil leren managen en het wil sturen naar de dingen die echt belangrijk zijn. 

Deze cursus word op zaterdag 14-03-2020 weer gegeven 


E-mailen
Bellen
Map