Healing Center Powerhouse

 

SOULSTAR

FROM THE FULL 5th DIMENSION I GUIDED YOU TO A HIGHER LEVEL’

 

OVER MIJ:

Mijn naam is Esther 46 jaar, kom uit Holland en ben moeder van 2 prachtige volwassen kinderen. Als ziel heb ik een behoorlijk bewegende reis gehad om daar te komen waar ik NU BEN. In 2008 ontwaakte mijn ziel pas echt en vanaf 2014 kwam ik in contact met mijn tweelingziel. 4 1/2 jaar lang zijn we 24 uur per dag aan één stuk door de processen ingedoken. Hierin heb ik veel mogen leren en ontwikkelen. De compleetheid van eenheid voltooide na de volledigheid van mijn reis als tweelingvlam. Deze voorprogrammering is volledig gekraakt. Natuurlijk gaat de reis daarna gewoon door.

Als pionier, oversoul en de volledige eenheid is het Nu mijn reis om anderen in hun kracht te zetten en ze verder te begeleiden in het completer laten worden van zijn of haar bewustzijn. We zijn allemaal één en van daaruit ga ik je begeleiden. Tijden van eindeloze processen zijn voorbij en vanuit de 5e dimensie ga ik je meenemen in een wereld waarin groei, vreugde, kracht voorop staan. Het nieuwe licht en de puurheid van liefde kan en mag hierdoor indalen waardoor transformatie geen lijden maar leiden wordt. Een nieuwe methode om door te kunnen ontwikkelen, zo zou je het kunnen benoemen. In feite is het geen nieuwe methode want ik draag enkel en alleen de werkwijze van de volledigheid van de 5e dimensie uit. Deze kennis, waar velen zich nog niet bewust van zijn, geef ik door op verschillende wijzen. Met veel liefde en plezier coach ik nu dan ook zielen naar een hoger level. Dat wil zeggen, dat ik je meeneem naar een puurdere en krachtigere versie van jezelf. Ik doe dat via mijn eigen bedrijf, genaamd: 𝙎𝙤𝙪𝙡𝙨𝙩𝙖𝙧

 “Ik verruim je bewustzijn en zet je in je kracht zodat jij weer kunt doorlopen.”

 WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN

Doordat ik zelf al een behoorlijk bewegende weg ben voorgegaan, als pionier, kan ik je steunen, inzichten geven en blokkades voor je doorbreken. Ik breng je naar een hoger level. Hierdoor is het mogelijk om sneller uit het proces te stappen waar je in vast loopt. Ik maak daarbij openingen voor je naar het nieuwe. Daarbij geef ik ook healing indien gewenst is. 


www.soulstar.vip

E-mailen
Bellen
Map