Healing Center Powerhouse

 

MIJN VERHAAL

Ik ben Diny Heegers. Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in Oosterse filosofieën en heb daar uiteindelijk vorm aan gegeven door in 1998 een opleiding tot Regressie-Reïncarnatietherapeute te volgen bij de SRN in Utrecht.

“Ik vind het een voorrecht mensen te mogen helpen weer in hun kracht te staan en beleef mijn spiritualiteit met de benen stevig op Moeder Aarde”.

Ik geloof in jezelf te blijven ontwikkelen en ik heb daarom in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd in verschillende vormen van Meditatie, Emotioneel Lichaamswerk, Gesprekstechnieken, Creatieve Expressie, Holistische Massage, Ontspanningsmassage en Hotstone Massage.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in een unieke combinatie van massage en therapie, een consult Vorig Leven, kaarten met numerologie. De cursus Reis door de Chakra's is ook weer zo'n unieke combinatie. Kom en beleef het zelf.

                         

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven voor de cursus? Ben je  geïnteresseerd neem dan contact met mij op door een mailtje te sturen naar: healingcenterpowerhouse@gmail.com 


www.hetevenwicht.com

 

E-mailen
Bellen
Map