Healing Center Powerhouse

 

MIJN WERKWIJZE

Na binnenkomst bij het Healing Center Powerhouse zult u vriendelijk worden ontvangen en op uw gemak worden gesteld. Als u voor het eerst komt beginnen we met een intake gesprek. In dit gesprek wordt aandacht besteed aan uw klachten, medische achtergrond en persoonlijke situatie. Dit gesprek is voor mij als behandelaar om een beeld te vormen van u als cliënt en welke rol de klachten spelen in het geheel.

Behandeling

Ik werk  met Emmett-Techniek en Healing. Het mooie is dat ik deze technieken mooi kan combineren. Uiteraard kijk ik naar de persoon en klachten en maak aan de hand van die gegevens een plan om te behandelen.

Als ik ga Healen dan ligt u op uw buik en ga dan verbinding maken met uw lichaam. Met een hand boven uw kruin en de andere op uw onderrug en zult u gaan merken dat er dan energie gaat stromen. Van daaruit ga ik uw lichaam scannen en zal dan onderweg merken of er blokkades zijn of dat er dingen hersteld moeten worden en waar dan meer aandacht nodig is. Als ik uw lichaam gescand heb dan mag u zich omdraaien en doen we het aan de voorkant nog een keer. Als ik er zeker van ben dat alles wat nodig is gebeurd is, dan gaan we het samen even nabespreken en zal ik uitleg geven over wat ik allemaal gevoeld heb en waar de pijnpunten zitten.

Het is een behandeling van fijne en liefdevolle energie die graag weer een mooie verbinding wil maken met je eigen ik. Je gaat je erdoor beter voelen waardoor je ook weer beter in het leven staat. Het is gelijk een goede stap in de goede richting maar het is ook belangrijk dat je er zelf ook voor gaat en daaraan ook wil werken om zo beter naar jezelf te luisteren en zo weer stappen te maken voor jezelf.

Na de behandeling maken we weer een afspraak als dat nodig is en schudden we de hand en tot de volgende keer.

 

E-mailen
Bellen
Map