Healing Center Powerhouse

 

EVENEMENTEN


 Emm-tech training op 27 november, 18 januari, 29 februari, 28 maart, 25 april.

 

Aan het eind van deze cursusdag beheerst u 11 speciaal geselecteerde ‘muscle release’ technieken uit de EMMETT Techniek en kunt u deze meteen toepassen in uw praktijk. Elke cursist ontvangt een syllabi met een duidelijke demonstratie van deze technieken.

De training wordt gehouden aan de Boterdiep Wz 6 in Bedum, begint om 9:00 uur en eindigt rond 17:00 afgelopen waarna je met een certificaat naar huis gaat. Graag tot dan!

Meer informatie over de EMMETT Techniek vindt u hier.

25/26 januari - Paranormaal Alternatief op de Broodbeurs in Rijswijk

De grootste spirituele beurs in Nederland waar Healing Center Powerhouse en Soulstar samen gaan staan met een stand waar Readingen  en Healingen gedaan kunnen worden. Daarnaast geven we op zaterdag ( om 13:00) en zondag ( om 12:00) een lezing. De beurs is open van 10:00-17:00. Wij zien je graag tegemoet voor een leuk onderonsje. Tot dan.

https://youtu.be/ya84K0y8qkc


14 december de opening van het Healing Center Powerhouse in Bedum 

Vanaf 14:00 tot 17:00 is de opening voor genodigden en van 19:00 tot 22:00 is iedereen welkom die geïnteresseerd zijn of nieuwsgierig zijn. we heten jullie van harte welkom en onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een energieke dag van. Dat kun je wel aan ons overlaten. Verder gaan we onze agenda bekent maken en zullen de mensen die les geven ook aanwezig zijn om zo kennis te kunnen maken en even te proeven aan hoe het gaat zijn. Wij hebben er heel veel zin in en we zien jullie graag komen! Tot  dan.

E-mailen
Bellen
Map